2021 m. gruodžio 9 d., ketvirtadienis

,,Mein zauberhafter Sommer im Inselbuchladen"

  


,,Mein zauberhafter Sommer im Inselbuchladen"

Serija ,,Frykės knygynas" #2


Julie Peters


2019 m.
350 psl.
ISBN 978-3-7466-3563-7


Antroji serijos apie Frykės knygyną knyga (pirmoji ,,Mein wunderbarer Buchladen im Inselweg"). Ilgai laukiau. Labai ilgai! Na, gal ne labai, bet jau kiek per ilgai :D

Pradėjusi skaityti iš pradžių kiek sutrikau. Knygos pagrindinė veikėja ne Frykė! Bet viskas gerai :) Yra sala, yra knygynas, yra ir Frykė ir kiti salos gyventojai. Pirmoji knyga buvo apie Frykę. Antroji labiau apie senuosius salos gyventojus ir svečius. Džiugu, kad autorė išlaikė romantikos realistiškumą. Aš jau Hallmark tipo istorijų pakęsti nebenoriu, o mielų istorijų norisi. Julie Peters savo knygomis šią problemą puikiai išsprendžia :) Šios knygos atveju: su pagrindine istorija ir su Frykės istorija, pora kitų irgi tvarkoj, bet su dviem visgi perspaudė. Viena iš jų net į kontekstą sunkiai įsipaišo.

Ši knyga parašyta geriau nei pirmoji. Pirmąją skaitydama turėjau kartas nuo karto pasidaryti pertraukėles, na dėl užtęsimų, ypač į pabaigą. O šią ,,prarijau" dviem prisėdimais :)

Apie ką bus trečioji Frykės knyga įtariu, na nes nedarydamas iš gyvenimo muilo operos ne tiek daug didelių įvykių ir priskaičiuoti gali.... visgi tuo pačiu labai smalsu kaip autorė šįkart nustebins :)

Apie Frykę kol kas yra trys knygos. Liko dar viena :) Paskutinioji ne tik apie knygyną bet ir apie žiemą.... Nekantrauju!

Malonaus skaitymo! :)
Emilija