2017 m. spalio 13 d., penktadienis

,,Protas ir jausmai"






,,Protas ir jausmai"



Džeinė Ostin





1811 m.


Trečias Džeinės Ostin (orig. Jane Austen) kūrinys mano skaitinių bibliotekoje :) O vaje koks nuobodus..... Jau susipažinau su ,,Įtikinėjimas" ir ,,Mensfildo parkas". ,,Įtikinėjimas" buvo švelnus.  ,,Mensfildo parkas" pragmatiškas. ,,Protas ir jausmai" nieko naujo. Kita vertus, tai buvo pirmasis autorės romanas, tad pirmiau buvo ši istorija, o po to ,,patobulintos'' meilės istorijos kitose knygose.

,,Protas ir jausmai" - knyga apie dvi seseris, kurios laimės ir meilės srityse bando susigaudyti tarp savo proto ir širdies balsų. Dvi seserys, dvi meilės, dvi istorijos. Tiesiog dvi istorijos apie meilę. Visgi kaip blogos nenurašyčiau, nes autorės polinkis detaliai aprašyti socialinius santykius, kuriuose meilė pražysta, suteikia galimybę giliau susipažinti su laikmečio aplinka.

Susipažindama su kūriniu naudojausi audio knyga. LibriVox.org puslapyje legali nemokama audio knyga anglų kalba ,,Sense and Sensibility". LibriVox.org turi programėlę telefonui, kurioje knygas galima klausyti atsisiuntus į telefoną ar tiesiogiai leidžiant interneto ryšiu.


Malonaus skaitymo! :)
...ar klausymo :]
Emilija