2021 m. gegužės 25 d., antradienis

,,Kelionė į Žemės centrą''

  



 ,,Kelionė į Žemės centrą"


Žiulis Vernas

 

2006 m. (orig. 1864 m.)
Audio knyga. Laikas 08:10:16
Skaitė: Įvairūs LibriVox savanoriai

 


,,Kelionė į Žemės centrą" yra knyga, kuri dar kartą patvirtina, kad filmas neatstos knygos! Filmuose, pastatytuose pagal šią knygą, daugiausia dėmesio skiriama tam pasauliui, kurį keliautojai atranda Žemės centre. O štai knyga atitinka savo pavadinimą: knygoje daugiausia dėmesio skiriama pačiai kelionei iki Žemės centro.

Gebantiems įsijausti į knygą, šioji gali būti itin emocionali. Keliolika kilometrų po žeme, klaidžiojimai, be maisto, be vandens, gresiantis oro netekimas... Nors įvykių knygoje nedaug, bet dramos tikrai netrūksta.

,,Kelionė į Žemės centrą" - nenuviliantis, vėl kitoniškas nuostabus nuotykis.

Jei ką nors domintų audio knyga anglų kalba, ją galima atsisiųsti čia ,,A Journey to the Interior of the Earth''   (audio knygų atsisiuntimas šioje svetainėje yra nemokamas ir legalus).


Malonaus skaitymo arba klausymo! =)
Emilija

 

 

2021 m. gegužės 4 d., antradienis

,,The Bat"



 

,,The Bat"



Mary Roberts Rinhart


2009 m. (orig. 1926 m.)
Trukmė: 06:40:18
LibriVox


Šią knygą paėmiau skaityti (na gerai, būkim tikslūs, klausyti) dėl autorės. Skaičiau jos kelionių knygas. M. Robert Rinhart jos kelionių knygose pristatyta kaip rašytoja, o ne keliautoja. Štai pakliuvo man į rankas nebe jos patirčių, bet jos minčių kūrinys. Jis dar puikesnis nei jos kelionių dienoraščiai :)

Detektyvinė istorija. Suvelta kaip Artūro Konano Doilio darbai ir vis dar prasminga, realistiška ir tikėtina! Pagrindinė veikėja / moteris besinuomojanti gandų supamą dvarą. Gandų kontekste viskas dar painiau. Kaip ir nieko nepasakiau, bet nenoriu daugiau sakyti, nenoriu nieko išduoti, noriu, kad Jums istorija išliktų įtempta ir įdomi :)

Šauni detektyvinė istorija. Jei dar užtiksiu M. Roberts Rinehart detektyvų, tai tikrai imsiu skaityti. Labai tikiuosi, kad nenuvils....lūkesčiai pavojingai aukšti :)

Jei ką nors domintų audio knyga anglų kalba, ją galima atsisiųsti čia ,,The Bat" (audio knygų atsisiuntimas šioje svetainėje yra nemokamas ir legalus).

Malonaus skaitymo! :)
Emilija