2020 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

,,Thought Vibrations"

 

,,Thought Vibrations, or the Law of Attraction in the Thought World"

 

William Walker ATKINSON


2010 m. (orig. 1906 m.)
Audio knyga. Laikas 02:15:21
Skaitė: Algy Pug

 

Ši knyga ko gero pati mane susirado :) Buvau ką tik baigusi skaityti  ,,Celestino dangiškąją pranašystę", kuri pasirodė praktiškai nereali, nerealiai praktiška... ir ieškojau kokios nors audio knygos tolesniems skaitiniams. Užmačiau pavadinimą ,,Thought Vibrations, or the Law of Attraction in the Thought World" ir sukirbėjo dvi mintys: 1. ką tik skaitytoje ,,Celestino dangiškojoje pranašystėje" buvo rašoma apie minčių vibracija, 2. apie mintis ir traukos dėsnius jau teko šį tą girdėti. Na ir kilus šioms mintims greit parsisiunčiau knygą paklausyti :)

Tai praktiškų patarimų knyga. Ji papildo tai ką esu skaičiusi psichologinio ir dvasinio ugdymosi knygose. Perklausiusi pasilikau, kad galėčiau užmestį ausį vėliau dar kartas nuo karto. Pozityvų ir į tikslą orientuotą mąstymą, kaip ir kitus įgūdžius, reikia ugdyti. Vienas knygos pasklausymas įgūdžio nesuteiks, reikia praktikuotis, o kad lengviau būtų praktikuotis verta kartas nuo karto ir ,,teoriją pasikartoti'' :)

Jei ką nors domintų audio originalas anglų kalba, jį galima atsisiųsti čia ,,Thought Vibrations" (audio knygų atsisiuntimas šioje svetainėje yra legalus).


Malonaus skaitymo arba klausymo! =)
Emilija