2017 m. sausio 25 d., trečiadienis

,,How to style your brand"



How to Style Your Brand: Everything You Need to Know to Create a Distinctive Brand Identity




Fiona Humberstone


2015 m.
208 psl.
ISBN-10 0956454534
ISBN-13 978-0956454539



Prekės ženklo stiliaus kūrimo knyga. Man tai pirmoji ne vadovėlinio tipo knyga iš rinkodaros srities. Nusivyliau. Labiau finansiniu įverčiu nei turiniu. 

Pirma pusė knygos visiška beletristika su keliomis gražiomis nuotraukomis. Antra pusė knygos apima spalvinius metų laikus, logotipo ir kitų reprezentacinių elementų formavimą. 

Spalvų metų laikai man buvo nauja ir labai įdomu. Tai vertingoji knygos dalis. Tik spalvų metų laikai nėra naujovė. Internete gausu laisvai prieinamos informacijos šia tema. Net išsamesnės. 

Logotipo ir kitų reprezentacinių elementų formavimo dalys pakenčiamos. Deja kai autorė bandė rašyti knygą apie prekės ženklo stiliaus kūrimą visoms verslo sritims tai gavosi kaip tame posakyje ,,tas kas tinka viskam, tai netinka niekam". Nors pavyzdžių bandyta duoti įvairių bet neturintiems patirties su rinkodara ir prekės ženklais o norintiems patiems savo srities verslo prekės ženklo stilių sukurti prireiks daug papildomai skaityti. Turintiems patirties ši knyga žemiau pradinuko lygio. O jei jau vis tiek skaityti kitur reiks tai kam skaityti šią knygą? Jei smalsu kas per knyga...paskaityti, bet mokėti pinigus už ją neverta. 

Pati knyga storo popieriaus, su kokybiškomis iliustracijomis tad labai jauki skaityti...tik, na supratot jau mano požiūrį į šį išliaupsintą leidinį. 


Malonaus skaitymo! =)
Emilija