2023 m. kovo 7 d., antradienis

,,Vieno kino vargai Kinijoje"



,,Vieno kino vargai Kinijoje"





Žiulis Vernas



2011 m. (orig. 1879)
Trukmė: 06:59:34


Dar vienas Žiulio Verno nuotykis. Mintis labai įdomi, bet kelionė labai sunki..... Su knyga susipažinau audio formatu, vertimu į anglų kalbą. Skaitovai lyg ir tvarkoj buvo, bet vis pamesdavau ir reikdavo gerokai atgal pajudėti. Viską susumavus knygą perklausiau gal kokius tris kartus :D Žiulio Verno knygas paprastai vartoju lietuviškai ar angliškai. Jei tik turiu popierinę lietuvių kalba tai būtinai ją. Jei randu audio, tada angliškai. Kartą dėl įdomumo vokiškai ir kartą dėl smagumo prancūziškai (pastaroji buvo tikrai dėl smagumo, nes mano prancūzų kalba ne knygų skaitymo lygio) :) ir iki šiol viskas buvo gerai, bet ši knyga... ji pirma kur užsimąsčiau kaip visgi būtų gerai turėti lietuvišką, ar bent popierinį leidimą. Baiginėjant paskutinį bandymą klausyti užmečiau akį į komentarus apie knygą....ne pirma esu kam sunku sekti jos turinį :/

Visgi tai nuotykis :) Žiulio Verno nuotykis ir iš dalies kažkas naujo. Kai kurios knygos jau buvo pradėję kurti vienodumo jausmą. Šio kino nuotykiai panaikino vienodumo jausmą tikrai :)

Žmogus praradęs norą gyventi pasisamdo neatšaukiamą žudiką. Netikėtai išnyksta priežastys kodėl norėjo mirti ir dabar kažkaip reikia išlikti. Mintimi, pats įdomiausias išlikimo nuotykis :)

Jei ką nors domintų audio knyga anglų kalba, ją galima atsisiųsti čia ,,The Tribulations of a Chinaman in China" (audio knygų atsisiuntimas šioje svetainėje yra nemokamas ir legalus).


Sklandaus nuotykio!
Emilija :)